Translations:

Esteban

Ella

Neela

Flore

Noann

Fifi

Waarom je van Dimpel zal houden

Dimpel creëert de schattigste knuffeldieren voor de allerkleinsten sinds 1959. Ontworpen in België, vervaardigd met de hoogste kwaliteit van materialen en vakmanschap.
Wanneer we een nieuw Dimpelvriendje ontwerpen, schenken we de grootste aandacht aan de allerkleinste details die het verschil maken. En we gaan net dat stapje verder, door de zachtste en mooiste stoffen te selecteren die bij onze typische elegante stijl en ons tijdloze merk passen. Wat we doen, doen we met de grootste passie en toewijding, om unieke producten van onschatbare waarde te creëren voor jouw kids!
Al 60 jaar lang blijft de Dimpelfamilie uitbreiden. Vandaag maken reeds meer dan 30 creaties deel uit van de Dimpelfamilie. Ieder knuffelvriendje is uniek, en draagt een persoonlijk verhaal en een charmante naam met zich mee.

Meer weten over de naam?

Dimpelkatten, -muizen, -konijnen en -eenden hebben meestal een vrouwelijke naam. Terwijl onze beren, honden en olifanten een mannelijke naam dragen. Uitzonderingen bevestigen de regels, en dat is bij Dimpel niet anders. Dus kijk er niet van op wanneer een konijn de zus van een olifant blijkt te zijn, of wanneer een kat en een muis een tweeling vormen!

Blader snel verder en ontdek onze allerliefste knuffeldiertjes, ze stellen zich graag aan je voor!

ONTDEK ONZE DIMPEL FAMILIE

Translations:

0