0

Download hier onze lookbook

Retours

Heb je onze bestelling ontvangen en is het toch niet wat je verwacht had? Dat is jammer, maar dat kan gebeuren.

Wens je het artikel terug te sturen? Stuur dan een mail naar hello@dimpel.be met volgende informatie:

  • Bestelnummer
  • Naam + Adres
  • Reden van retour

De kosten om de bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening. Voor retours binnen België/Europa kan u een retourlabel aanvragen via hello@dimpel.be. De kost zal verrekend worden bij terugbetaling van het aankoopbedrag. Het retourneren van bestellingen is op eigen risico. Wij nemen uitsluitend producten terug in de originele verpakking. Zonder beschadiging aan het product of labels. Na ontvangst van de retour betalen wij het aankoopbedrag terug met uitzondering van verzend- & retourkosten. Indien de geretourneerde bestelling gratis verzonden werd, zijn we helaas genoodzaakt de verzendkost te verrekenen bij de terugbetaling van je bestelling.

Retourkosten:

  • België: € 7
  • Europa: € 15

Omruiling

Wens je een artikel om te ruilen? Dat kan ook. Hiervoor ontvangen wij graag een nieuwe bestelling. De artikelen die je niet wenst te houden mag je terugsturen. Ook hier zijn de retourkosten voor eigen rekening en op eigen risico.

Na ontvangst van je retour betalen wij het bedrag van je bestelling (met uitzondering van eventueel betaalde verzendkosten) binnen de 14 dagen terug.