0

Download hier onze lookbook

For big moments, for small moments

Take a look inside the little World of Dimpel

Ontdek onze collecties Bezoek onze shop

For big moments, for small moments

Over Dimpel

Dimpel creëert de schattigste knuffeldieren voor de allerkleinsten sinds 1959. Ontworpen in België, vervaardigd met de hoogste kwaliteit van materialen en vakmanschap. Wanneer we een nieuwe cuddle companion ontwerpen, schenken we de grootste aandacht aan de allerkleinste details die het verschil maken. En we gaan net dat stapje verder, door de zachtste en mooiste stoffen te selecteren die bij onze typische elegante stijl en ons tijdloze merk passen. Wat we doen, doen we met de grootste passie en toewijding, om unieke producten van onschatbare waarde te creëren voor jouw kids!

Al meer dan 60 jaar lang blijft de Dimpelfamilie uitbreiden. Vandaag maken reeds meer dan 30 creaties deel uit van de Dimpelfamilie. Ieder knuffelvriendje is uniek, en draagt een persoonlijk verhaal en een charmante naam met zich mee. Dimpelkatten, -muizen, -konijnen en -eenden hebben meestal een vrouwelijke naam. Terwijl onze beren, honden en olifanten een mannelijke naam dragen. Uitzonderingen bevestigen de regels, en dat is bij Dimpel niet anders. Dus kijk er niet van op wanneer een konijn de zus van een olifant blijkt te zijn, of wanneer een kat en een muis een tweeling vormen!

Ontdek onze allerliefste knuffeldiertjes, ze stellen zich graag aan je voor!

Toon me alles

Dimpel is a work of love, 
passed on from generation to 
generation. Made only with the 
highest quality materials for your 
little one.

Over ons

Joke & Cathérine

Intussen staat de 2de en 3de generatie samen achter Dimpel. Joke is de ware bezielster van het merk, Cathérine zorgt voor een nieuwe frisse kijk in de wereld van Dimpel. En Féline & Emile, dat is onze grootste bron van inspiratie.

Samen maken ze er elke dag het beste van om de mooiste en zachtste knuffels tot bij onze kleintjes te brengen. Always with a little touch of pink, can you tell?

Onze stoffen

De zachtste stoffen ooit gevoeld

Onze cuddle companions zijn gemaakt van de zachtste stoffen die we kunnen vinden. En ze blijven zacht, zelfs na jaren knuffelen. Wij geloven dat alleen het beste goed genoeg is voor jou en je kinderen. Daarom dragen alle stoffen die bij Dimpel worden gebruikt het Oeko-Tex Label. Zo garanderen we dat onze stoffen veilig zijn voor jouw gezin.

Hulp nodig om je Dimpel's in goede conditie te houden? Bekijk onze tips & trics!

Handle with care

Kennismaken met de zachtheid van Dimpel?

Ontdek onze collecties Ga naar onze shop

For big moments, for small moments

Dimpel's values

Weldoordacht

We schenken aandacht aan elk klein detail, omdat ze belangrijk zijn voor onze kleintjes. Een klein strikje, een mooi afgerond neusje, een zacht muziekje binnenin, allemaal belangrijke details waar onze kinderen van houden.

Authentiek & tijdloos

We maken unieke producten, met onze eigen kenmerkende stijl, geliefd door degenen van wie we het meest houden. En zelfs na jaren van knuffelen & troosten, zal je er nog steeds gek op zijn.

Kwalitatief

We doen geen half werk, we willen alleen het beste van het beste voor onze kleintjes. We werken met de hoogste kwaliteit van materialen en vakmanschap. En altijd zonder toegevingen.

Service-driven

Omdat we een familiebedrijf zijn, streven we naar een nauw contact met onze klanten. We gaan altijd een stapje verder om aan hun behoeften te voldoen.

Meet the family

funny baby mouse

Maude

loving elephant

Oscar

fluffy and charming baby alpaca

Lulu

peaceful polar bear

P'timo

adorable teddy bear

Esteban

Beautiful bunny

Neela

adventurous bear

Nelson

compassionate dog

Fifi

The Dimpel family excels in cuteness and
diversity. They come in all shapes and
sizes, but they're all equally as soft and
gentle.

Ontdek onze collecties